Ιφιγένεια Σπηλιωτοπούλου

Ιφιγένεια Σπηλιωτοπούλου
εκτέλεση παραγωγής

 

Η Ιφιγένεια Σπηλιωτοπούλου εργάστηκε για 4 χρόνια στο Τμήμα Παραγωγής των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, οργανώνοντας και παρουσιάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για επισκεπτόμενα σχολεία και αναλαμβάνοντας την παραγωγή των συναυλιών των τριών μουσικών συνόλων (2 ορχήστρες και 1 χορωδία).

Για 2 καλοκαίρια, εργάστηκε ως γραμματέας του θερινού τμήτατος του αμερικανικού πανεπιστημίου Temple University στην Αθήνα, και κατά διαστήματα έχει λάβει μέρος στην οργάνωση συνεδρίων.

Έχει επίσης οργανώσει πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου στις οποίες συμμετείχε η ίδια ως μουσικός, όπως και την έκδοση ενός cd με παιδικά τραγούδια, και έχει εκδόσει 3 εκπαιδευτικά βιβλία.

Εχει παρακολουθήσει μαθήματα στην πλατφόρμα e-learning του ΕΚΠΑ με θέμα «Διαχείριση Πολιτιστικών Φορέων»

Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, μέτρια ιταλικά, και χειρίζεται με ευκολία ηλεκτρονικό υπολογιστή και ειδικότερα software οπως word, pages, numbers, excel, google sheets, PPT, keys, κ.α.

Η θεατρική της εμπειρία έχει αποκτηθεί από μαθήματα υποκριτικής με τον Γιώργο Βούρο και από την συμμετοχή της σε θεατρικά αναλόγια και ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.

Σολίστ στο φλάουτο, διδάχθηκε προκλασική (φλάουτο μπαρόκ) και κλασική μουσική (σύγχρονο φλάουτο) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ως μουσικός έχει δώσει ρεσιτάλ και έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, συνεργάστηκε και με άλλες ορχήστρες (Σολίστ της Πάτρας, Καμεράτα) και μέχρι και τώρα συνεχίζει τις συναυλίες και διδάσκει φλάουτο.